Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 35.170.78.142 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
18 berichten.
Kim Kim uit Hollandsche Rading heeft geschreven op 11 juli 2016 om 17:33:
Ik heb net een ontzettend fijne massage gehad...Noet is vriendelijk en professioneel. Ik vroeg om extra aandacht voor mijn schouders en dat heb ik absoluut gekregen (Dat is niet overal altijd zo). Noet geeft de massage met aandacht en met aandacht voor detail. De ruimte zelf is mooi, schoon en er is een fijne sfeer, Wat een geluk om zo'n fijn plekje in de buurt te hebben. Ik kom zeker terug!
Arie Arie uit Hilversum heeft geschreven op 12 mei 2016 om 18:59:
Wat een fantastische massage heb ik gehad bij Thai Royal Massage, ik voel me weer als nieuw!
patrick patrick uit Hilversum heeft geschreven op 29 maart 2016 om 09:36:
Noet is fantastisch. Wat een verademing voor mijn lichaam. Ik ben ook benieuwd naar de nieuwe locatie. Snel maar weer een afspraak maken


Dank Noet, ga zo door ?

Groet,
Patrick
Pien Pien uit Hilversum heeft geschreven op 14 augustus 2015 om 13:39:
Via een vriendin die op FB aangaf herboren te zijn na een massage van Noet dacht ikโ€ฆdat wil ik ook.

Al jaren last van onderrug en schouder klachten dus meteen 2 uur ingepland voor een grondige massage, zodat Noet al mijn stramme spieren kon leren kennen en de knopen eruit kon werkenโ€ฆwat een kracht heeft zij in haar handen...

Mijn massage is een combi van Thai massage met ontspannings massage en ik kan je vertellen, The Best Ever !!

Het is een feest om door Noet onder handen genomen te worden en mijn lijf voelt na een massage bij haar, idd als herboren !!

Vanavond mag ik weer, verheug me er al de hele week op
Bart Bart uit Hilversum heeft geschreven op 13 augustus 2015 om 09:29:
In verband met aanhoudende schouderklachten bij Noet gekomen voor behandeling hiervan.

Na een aantal massages gaat het de goede kant uit, ook de fysiotherapheut waar ik onder behandeling ben voor deze klacht, ziet dat de behandelingen van Noet een zeer grote bijdrage leveren aan het herstel van mijn schouder.

De ambiance in de massageruimte maar ook de vriendelijkheid van Noet maken een behandeling bij Thai Royal Massage tot een heel fijne ervaring!

Dank je wel Noet!
Marie-jan Andriessen Marie-jan Andriessen uit Loosdrecht heeft geschreven op 3 augustus 2015 om 18:14:
Hoi Noet,

Ik ben zeer onder de indruk! Flup en ik gaan zeker een keer de rit vanuit het zuiden des lands naar jou toe maken. Tot heeeeel snel.

Groetjes Marie-jan
juri juri uit Loosdrecht heeft geschreven op 17 maart 2015 om 21:14:
ik ben de afgelopen maanden 4 keer bij Noet geweest. Ik had pijn in mijn schouders en een lichte hardloop blessure. Dankzij de vakkundige massage van Noet heb ik geen klachten meer. Ik kom zeker terug voor nog meer ontspannende massages, het losmaken van spieren en de persoonlijke aandacht Noet. Ze is een echte aanrader!
Rob Rob uit Hilversum heeft geschreven op 17 maart 2015 om 10:34:
Gisteren kennis gemaakt met Noet voor een massage ivm rugklachten. Ze weet alle knopen te vinden en te ontrafelen en na een uur ga je volledig ontspannen weer huiswaarts. Het was heerlijk, en Noet, je hebt er weer een vaste klant bij !?
bianca bianca uit Hilversum heeft geschreven op 11 maart 2015 om 20:17:
Vorige week ben ik voor het eerst bij Noet geweest. Vandaag voor de tweede keer, vanwege spanningsklachten aan vooral nek, schouders en rug.

Zelfs in Thailand niet zo'n goede massage gehad Noet neemt voor iedere spiergroep uitgebreid de tijd en laat je volledig ontspannen. De sfeer, de ontspannende muziek draagt daar ook aan bij. ?

Echt aan te raden!
liesbeth de jong liesbeth de jong uit Hilversum heeft geschreven op 10 maart 2015 om 13:53:
Ik leid sinds 2 decennia aan lage rugklachten. Van alles geprobeerd maar niks hielp. Sinds 6 jaar zit de pijn over mijn hele rug en schouders verspreid. Ik ben nu 2 x bij Noet geweest en ik ervaar het als zeer prettig. Ik ben zo vaak gemasseerd maar niets had resultaat. Deze massages gaan zo diep, dat ik echt voel dat t wat doet. Nog 2 dagen en ik mag weer! Kijk er nu al naar uit! Noet is een erg leuke en meegaande vrouw. Ik ben echt blij met haar!