Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.235.85.115 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
18 berichten.
Kim Kim uit Hollandsche Rading heeft geschreven op 11 juli 2016 om 17:33:
Ik heb net een ontzettend fijne massage gehad...Noet is vriendelijk en professioneel. Ik vroeg om extra aandacht voor mijn schouders en dat heb ik absoluut gekregen (Dat is niet overal altijd zo). Noet geeft de massage met aandacht en met aandacht voor detail. De ruimte zelf is mooi, schoon en er is een fijne sfeer, Wat een geluk om zo'n fijn plekje in de buurt te hebben. Ik kom zeker terug!
Arie Arie uit Hilversum heeft geschreven op 12 mei 2016 om 18:59:
Wat een fantastische massage heb ik gehad bij Thai Royal Massage, ik voel me weer als nieuw!
patrick patrick uit Hilversum heeft geschreven op 29 maart 2016 om 09:36:
Noet is fantastisch. Wat een verademing voor mijn lichaam. Ik ben ook benieuwd naar de nieuwe locatie. Snel maar weer een afspraak maken


Dank Noet, ga zo door ?

Groet,
Patrick
Pien Pien uit Hilversum heeft geschreven op 14 augustus 2015 om 13:39:
Via een vriendin die op FB aangaf herboren te zijn na een massage van Noet dacht ikโ€ฆdat wil ik ook.

Al jaren last van onderrug en schouder klachten dus meteen 2 uur ingepland voor een grondige massage, zodat Noet al mijn stramme spieren kon leren kennen en de knopen eruit kon werkenโ€ฆwat een kracht heeft zij in haar handen...

Mijn massage is een combi van Thai massage met ontspannings massage en ik kan je vertellen, The Best Ever !!

Het is een feest om door Noet onder handen genomen te worden en mijn lijf voelt na een massage bij haar, idd als herboren !!

Vanavond mag ik weer, verheug me er al de hele week op
Bart Bart uit Hilversum heeft geschreven op 13 augustus 2015 om 09:29:
In verband met aanhoudende schouderklachten bij Noet gekomen voor behandeling hiervan.

Na een aantal massages gaat het de goede kant uit, ook de fysiotherapheut waar ik onder behandeling ben voor deze klacht, ziet dat de behandelingen van Noet een zeer grote bijdrage leveren aan het herstel van mijn schouder.

De ambiance in de massageruimte maar ook de vriendelijkheid van Noet maken een behandeling bij Thai Royal Massage tot een heel fijne ervaring!

Dank je wel Noet!
Marie-jan Andriessen Marie-jan Andriessen uit Loosdrecht heeft geschreven op 3 augustus 2015 om 18:14:
Hoi Noet,

Ik ben zeer onder de indruk! Flup en ik gaan zeker een keer de rit vanuit het zuiden des lands naar jou toe maken. Tot heeeeel snel.

Groetjes Marie-jan
juri juri uit Loosdrecht heeft geschreven op 17 maart 2015 om 21:14:
ik ben de afgelopen maanden 4 keer bij Noet geweest. Ik had pijn in mijn schouders en een lichte hardloop blessure. Dankzij de vakkundige massage van Noet heb ik geen klachten meer. Ik kom zeker terug voor nog meer ontspannende massages, het losmaken van spieren en de persoonlijke aandacht Noet. Ze is een echte aanrader!
Rob Rob uit Hilversum heeft geschreven op 17 maart 2015 om 10:34:
Gisteren kennis gemaakt met Noet voor een massage ivm rugklachten. Ze weet alle knopen te vinden en te ontrafelen en na een uur ga je volledig ontspannen weer huiswaarts. Het was heerlijk, en Noet, je hebt er weer een vaste klant bij !?
bianca bianca uit Hilversum heeft geschreven op 11 maart 2015 om 20:17:
Vorige week ben ik voor het eerst bij Noet geweest. Vandaag voor de tweede keer, vanwege spanningsklachten aan vooral nek, schouders en rug.

Zelfs in Thailand niet zo'n goede massage gehad Noet neemt voor iedere spiergroep uitgebreid de tijd en laat je volledig ontspannen. De sfeer, de ontspannende muziek draagt daar ook aan bij. ?

Echt aan te raden!
liesbeth de jong liesbeth de jong uit Hilversum heeft geschreven op 10 maart 2015 om 13:53:
Ik leid sinds 2 decennia aan lage rugklachten. Van alles geprobeerd maar niks hielp. Sinds 6 jaar zit de pijn over mijn hele rug en schouders verspreid. Ik ben nu 2 x bij Noet geweest en ik ervaar het als zeer prettig. Ik ben zo vaak gemasseerd maar niets had resultaat. Deze massages gaan zo diep, dat ik echt voel dat t wat doet. Nog 2 dagen en ik mag weer! Kijk er nu al naar uit! Noet is een erg leuke en meegaande vrouw. Ik ben echt blij met haar!
Nicole Nicole uit Loosdrecht heeft geschreven op 26 februari 2015 om 11:00:
Inmiddels kom ik alweer ruim een jaar bij Noet. Dat zegt genoeg denk ik..

Er zit niet perse een regelmaat in, maar gemiddeld ga ik eens in de 2 maanden, soms iets vaker. Voor mij is het vooral ter ontspanning en voor het losmaken van spieren in nek en schouders (veel bureauwerk).

Soms is het even een beetje pijnlijk als alles goed vast zit, maar Noet luistert (en voelt) goed wat wel / niet kan. Ik ben nog steeds heel blij met haar !! Vanavond mag ik weerLiefs
Martin Martin uit Hilversum heeft geschreven op 7 januari 2015 om 15:58:
Vandaag voor het eerst bij Noet geweest. Heerlijk ontspannen en fijn voor de spierpijn die ik over heb gehouden aan de eerste voetbal training na de winterstop. In thailand ook verschillende massages gehad, maar deze stak er met kop en schouders bovenuit! Een aanrader voor iedereen!
Martijn Martijn uit Nederhorst heeft geschreven op 6 januari 2015 om 14:06:
Afgelopen zaterdag voor het eerst een Thaise massage van Noet gekregen. Ruim 2 uur. Wat een weldaad. Een warm en vriendelijk ontvangst. Eerst een intake om mijn klachten bepalen en daarna een zeer professionele massage waarbij Noet de tijd neemt om de probleem gebieden aan te pakken. Echt super goed. Noet is gediplomeerd en verstaat haar vak. Wat mij betreft was dit zeker niet de laatste massage bij Noet. Ik kan het echt iedereen aanraden. Een uitstekende en professionele masseuse.
Michiel Michiel uit Hilversum heeft geschreven op 6 februari 2014 om 16:43:
Net bij noet geweest, tijdje geleden voor het laatst geweest , kon ik wel merken (deed een beetje pijn)!! Ben in eerste instantie voor mijn rug gekomen en zit veel beter in mijn vel,sport veel (wielrennen) En dan heb je ook baat bij been massage, raad het iedereen aan.

noet bedankt.
Gertie Gertie uit Kortenhoef heeft geschreven op 2 februari 2014 om 15:29:
Vorig jaar een massage bij Thai Royal Massage gehad in verband met hoofdpijn, na deze behandeling was de hoofdpijn als sneeuw voor de zon verdwenen.

Afgelopen week kwam ik met een verschrikkelijke pijn in mijn nek bij Noet.
Na 1 behandeling zijn mijn klachten verdwenen, een heerlijke massage en wat een verwennerij.Ik voel me herboren!
Eduard Eduard heeft geschreven op 25 januari 2014 om 11:39:
Ik ben een fanatiek sporter.
De sporten die ik beoefen zijn hardlopen, racefietsen en schaatsen.
Zo'n 2 jaar geleden kreeg ik last van aanhoudende rug- en rechter bovenbeen klachten en bezocht o.a. een sportarts en een neuroloog.
Uit de resultaten van EMG (elektromyogram) van het rechterbeen en een MRI van de rug (magnetische resonantie imaging) konden de artsen geen verklaring van mijn klachten geven.
Voor behandeling werd ik doorverwezen naar een fysio- manuele therapeut maar zonder het gewenste resultaat.
Teneinde raad heb ik zelf gekozen voor een " alternatieve geneeswijze " namelijk de " Thaise Massage ".
Massage salons te over maar waar vind je een nette en correcte goede Thaise massagesalon.

Die massage salon heb ik gevonden in Hilversum " THAI ROYAL MASSAGE "

Telefonisch mijn eerste afspraak gemaakt bij Thai Royal Massage in de voor mij onbekende Thaise massage wereld.
Ik werd vriendelijk te woord gestaan en bij mijn eerste bezoek nog vriendelijker ontvangen door de masseuse Noet in een bijzondere mooie, schone en rustige massage ruimte.

Na een kort intake gesprekje m.b.t. mijn klachten werd gekozen voor een combinatie van een ontspanning- en de originele Thaise massage.
Eerst wat onwennig maar al gauw voelde ik mij bij deze vriendelijke dame op mijn gemak.
Gedurende de massage merkte ik dat Noet weet waar zij mee bezig is.
Op professionele wijze en met haar persoonlijke aandacht masseerde zij vanuit haar hart hetgeen je door de massage heen voelt.
Met haar afwisselende massage techniek masseerde Noet vakkundig nagenoeg al mijn klachten weg.
Na mijn eerste goede ervaring heb ik gelijk besloten om mij regelmatig door Noet te laten masseren.
Nu ik mij regelmatig door Noet laat masseren zijn mijn lichamelijke klachten verdwenen en kan ik weer voluit intensief sporten.

Noet ik ben je hier erg dankbaar voor!!!

Zolang het mogelijk is zal ik regelmatig voor een massage bij jou blijven komen!
Is het niet uit preventieve overwegingen om klachten te voorkomen dan wel om tijdens de massage heerlijk lichamelijke en geestelijk te ontspannen.

Noet je bent voor mij een TOPPER !!!
Door jouw massages kan ik weer pijnloos sporten en heb je mij de vreugde in het sporten weer terug gegeven hetgeen de fysio- manuele therapie niet lukte!!!

Al degene die deze recensie leest zou ik willen aanraden een afspraak te maken bij " THAI ROYAL MASSAGE " om ook een vakkundige massage van NOET te ervaren.


Een Warme groet,

Eduard
Nicole Nicole uit Loosdrecht heeft geschreven op 22 januari 2014 om 12:54:
Gisteren voor het eerst bij Noet geweest. Gewoon via internet gevonden. Ben ontzettend enthousiast! Heb vaker een thaise oliemassage gehad, ook in Thailand, maar dit is de beste tot nu toe! Voelde me een ander mens daarna. Aanrader!
Eveline Eveline uit Hilversum heeft geschreven op 2 januari 2014 om 09:17:
Fantastische massages
Je voelt je een ander mens als je bij Noet vandaan komt.?