De Thaise oliemassage

De olie- of ontspanningsmassage is een van de bekendere massagevormen. Het is een massage waarbij lichaam en geest helemaal tot rust komen. De oliemassage is geen diepe weefselmassage maar geeft wel het gevoel van een complete ontspanning.  De oliemassage wordt vaak gecombineerd met de traditionele Thaise massage omdat veel mensen de traditionele Thaise massage pijnlijk vinden.

massage loosdrecht Hilversum

Wanneer Thaise oliemassage

De oliemassage wordt toegepast bij stressklachten, hoge spierspanningen, vermoeidheid, slapeloosheid en spierpijnen. Een regelmatige oliemassage heeft voor veel mensen een goede invloed op de algehele gezondheid, je voelt je heerlijk ontspannen en daardoor beter beschermd tegen veel voorkomende stressklachten. Een oliemassage is een goede manier om lichamelijk en geestelijk in balans te blijven. Een oliemassage is als een minivakantie, stress verdwijnt en na afloop voel je je als herboren!

Doel Thaise massage

Het doel van de oliemassage is het afvoeren van spanningen die in het lichaam zijn opgebouwd.
Tijdens de massage worden verschillende technieken, zoals strijken, kloppen, schudden en kneden gebruikt. Deze bewegingen stimuleren de doorbloeding van de weefsels maar ook het afvoeren van afvalstoffen, hierdoor worden de spierfuncties en de stofwisseling van de spieren verbeterd.

Oorsprong Thaise massage

De oliemassage is een klassieke massage en is al meer dan duizenden jaren oud. In het oude Egypte maar ook in de tijd van de Romeinen en de Grieken werd de oliemassage al toegepast.
Het woord massage komt oorspronkelijk uit het Arabisch en is afgeleid van het woord ‘mass’,  dit betekent ‘onderzoekend aanraken’.

Belangrijk: 

Een massage kan positief ondersteunen bij diverse medische behandelingen maar is niet bedoeld in plaats van behandeling door een huisarts of specialist. Verstrekte informatie over massages is geen medisch advies, ook worden geen diagnoses gesteld of ziektes behandeld. Bij medische vragen wordt geadviseerd om uw huisarts te raadplegen!

Tarieven

 

30 min

60 min

 90 min

120 min

Traditionele Thaise massage

 

€ 50 ,-

€ 75 ,-

€ 95 ,-

Thaise oliemassage

 

€ 50 ,-

€ 75 ,-

€ 95 ,-

Korte Thaise Massage (bijv. nek, schouders, rug)

€ 30 ,-